14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner kliniği hakkında bilmeniz gerekenler

Özel bir uygulama çalışması birçok veterinerler vardır. Yüzde %80 ulaşır ve sen-ecek bulmak %6 aralarında atları üzerinde odaklanarak. Bu numara, emek İstatistik Bürosu var.

O bir Converse veteriner olmak istediğinizde, sınavları, koşulların tanılama ve yerinde tedavi koşulları sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek arama acil durumlar, kabul etmek gerekir. Ayrıca, sen-meli yapmak çok görevleri vardır. Yapmanız gereken görevleri, hastalar, öncelik olmalıdır biridir. Bu yönergeleri American Association Converse uygulayıcıları dayanır. Ayrıca, ağrı ya da çalıştığınız equines korkusu minimize.

Sen-ecek bulmak o Converse veteriner bir sürü işi kolaylaştırmak için ekipman ihtiyacı. Ne zaman bu mesleğin olsun, herhangi bir şey taşınabilir olması gerekebilir. Bir kamyon, van ya da römork ile tüm donanımları gerekebilir. Gerçekleştirebileceğiniz, tedavisi için hastaların klinik ve-ebilmek getirmek atlar ile sahip olduğunuz aracın geri.

Ayrıca, Converse veteriner istemci ve hasta ile iyi bir ilişki olmalıdır. Bu size hassas ve gizli kayıtlar tutmak, reçete bekleyin ve Converse veteriner olduğunda düzenlemeler bakım için equines yapmak anlamına gelir.

Ancak, lisans Converse bir veteriner olmak istediğinizde karşılayan ana gereksinimidir. Derecesi, zooloji, hayvan beslenme, Biyoloji ve Kimya Bilimleri odaklanmalıdır. Sonra da dört yıllık Veterinerlik tamamlamanız gerekir. Ayrıca, ABD'de uygulamaya sağlayacak devletten lisans tutmak gerekir

Converse veteriner Bu meslekte ilgileniyorsanız, sen-meli bilmek hakkında birkaç şey olanlardır. Sıkı çalışma ile işlerinizi ve yardıma ihtiyacı atları ile çalışmak mümkün olacaktır. Ancak, büyük hayvan ile çalışmak için oldukça tehlikeli olabileceğinden her zaman dikkatli olmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari